4 Nye iPhone X Commercials Airing, med Animoji og Face ID Capabilities

Apple er begyndt at køre fire nye iPhone X reklamer. Tre af reklamerne fokuserer primært på Face ID, og ​​den fjerde kommercielle viser Animoji, den animerede emoji-ikonfunktion, der er tilgængelig i Messages-appen til iPhone X. Hver reklame er lydsporet til en popsang og fremhæver i høj grad en persons ansigt for at demo iPhone X muligheder.

Videoerne flyder nu på fjernsynet og er også indlejret nedenfor for nem visning.

iPhone X - Animoji dig selv

"Animoji Yourself" kommercielt fokuserer på iPhone X Animoji-funktionen, som lader dig bruge det forreste iPhone X-kamera til at skabe et emoji-ikon, der efterligner dine ansigtsudtryk og hovedbevægelser, som derefter kan sendes til nogen via Beskeder. Sangen, der bliver lænsynkroniseret af kvinden i videoen, hedder "All Night" af 'Big Boi'.

iPhone X - Kender dig, når du ændrer

"Kender dig, når du ændrer" viser en person, der går gennem nogle dramatisk forskellige personlige stilbeslutninger, med det konsekvens, at iPhone X vil genkende dig, selvom du ændrer dit udseende. Lydsporet er en sang kaldet "Attitude" af 'Leikeli47'.

iPhone X - Introduktion til Face ID

"Introduktion af Face ID" demonstrerer Face ID, der bruges til at låse en iPhone op, logge ind på apps og godkende betalinger med ApplePay. Sangens lydspor er "Drejende hoveder" af 'NVDES'.

iPhone X - Åbner i mørket

"Åbner i mørket" fremhæver muligheden for iPhone X til at genkende et ansigt selv i mørket og stadig låse op en iPhone X og bruge Face ID. Sangen, der spilles er, er "Off the Radar" af 'Noga Erez'.

Disse nye iPhone X tv-reklamer er adskilt fra Holiday 2017 Apple-reklamen med fantasiedansekvensen, der viser iPhone X og AirPods.

Det er værd at påpege, at mens Face ID er en fremtrædende ny funktion på iPhone X, kan iPhone X bruges uden Face ID, hvis det ønskes, og du kan også nulstille Face ID, hvis det er nødvendigt at bruge et andet ansigt til at låse en enhed om nødvendigt, eller endda midlertidigt deaktiver ansigt-id, hvis det er nødvendigt.

Hvis du kan lide at se Apple reklamer eller måske du vil vide sangene fra en, kan du også checke andre Apple reklamer.