Sådan ændres et Hypercom-bånd

Hypercom-kreditkortterminaler leverer elektroniske betalingsløsninger til behandling af salgssteder. Terminalfunktionerne inkluderer et enkelt tastetryk alfa-indgang, en fuld track kortlæser og et tastatur med 35 nøgler. Hypercom tilbyder en række modeller med og uden printere. Printermodellerne inkluderer T7P og T77, som begge giver mulighed for at udskifte printerbåndet. Udskiftning af printerbåndet sikrer, at kvitteringer eller rapporter udskrives tydeligt.

T77-model

Åbn printerdækslet. Slip de to tapper på printerdækslet bag på terminalen, og løft dækslet.

Tag papiret ud af terminalen, lad dækslet være åbent, og frakobl strømmen fra terminalen.

Åbn dækslet, og find de grå håndtag på bagsiden af ​​terminalen. Skub håndtagene tilbage i en nedadgående bevægelse.

Fjern den modulære printer. Træk forsigtigt printermekanismen væk fra dig.

Træk båndets forreste venstre hjørne op og fjern båndkassetten.

Indsæt det nye bånd, og stram det ved at dreje fødevalsen som vist med pilen.

Sæt kassetten på printermodulet, og lad båndet glide ind i udskriftsgabet. Skub kassetten ned, indtil den låser på plads.

T7P-model

Åbn dækslet, og fjern papiret fra terminalen.

Afbryd strømmen ved at tage terminalen ud.

Fjern båndet fra printermekanismen, og tryk ned på båndkassetten mærket "PUSH". Fjern båndkassetten, når den modsatte side af båndet klikker op.

Drej båndfremføringsvalsen, og stram båndet. Sæt kassetten på modulet, og skub båndet ind i udskriftsgabet. Skub kassetten ned, og lås den på plads.

Sæt terminalen i en stikkontakt, og tilslut strømmen igen. Tryk på følgende taster og kør en printertest: Funktion plus tallet 8, tallet 2 og "Enter".