Reuters: iPhone 5 har større skærm, iPhone 4S er 8GB, slut september launch

Reuters chimerer i dag med en eksklusiv, der ser ud til at bekræfte nogle af de eksisterende næste iPhone-rygter, det vigtigste er, at Apple faktisk planlægger at frigive to forskellige iPhone-modeller i den nærmeste fremtid, en iPhone 5 og en lavere pris iPhone 4 (s?).

iPhone 4S: 8GB hukommelse til $ 200 unsubsidized
Først og fremmest er, at Apple kommer til at producere en nedre iPhone 4 med 8 GB indbygget hukommelse, enheden vil blive solgt rundt for $ 200 og er formodentlig rettet mod nye og forudbetalte markeder. Reuters-stykket diskuterer senere Apples eksplosive vækst i Asien-Stillehavet og Kina, hvilket tyder på, at det kunne være det primære marked for den billigere iPhone.

iPhone 5: større skærm, 8mp kamera, bedre modtagelse
Hvad angår iPhone 5, siger Reuters, at det "vil have en større berøringsskærm, bedre antenne og et 8 megapixel kamera", men de foreslår også, at iPhone 5 ser stort set ud som iPhone 4. Dette ser ud til at være en løbende udsagn, men nye lækkede sager og forskellige mockups antyder, at det vil have afrundede kurver i stedet for de eksisterende iPhone 4 designs skarpe linjer.

Sidste september lanceringsdato for iPhone 5 og iPhone 4S
Reuters bekræfter også rygterne om en september i september, men det er uklart, om september-datoen er for fuld på produktudgivelsen, eller lige når du kan forudbestille næste generations iPhones. For hvad det er værd, fortsætter WSJ / AllThingsD med at tro, at iPhone 5 vil lancere i oktober, men deres dato kan også bare være den faktiske fragttidslinje for enheden.

Dual Mode CDMA & GSM iPhone 5 i det vilde?
Endelig hævder TechCrunch, at en navngivet iOS-udvikler har vist dem et bevis på en iPhone 5 med dual-mode CDMA og GSM-forbindelse, der matcher den såkaldte "verdens telefon" rygte. Hvis det virkelig er sandt, ville dette være et godt skridt for både Apple og forbrugere, da det ville være billigere for Apple at producere, og det ville også give iPhone 5-ejere mulighed for at bringe deres telefon til andre netværk uden hændelse.