Sådan udskrives USPS-etiketter på en Zebra 2844

Det er ikke kun praktisk at udskrive en portomærkat fra dit hjem, men det kan også spare dig tid og penge. Sporing er generelt inkluderet i denne onlinetjeneste, og onlinepriserne er billigere end priserne på din lokale USPS (United States Postal Service). Hvis du kender vægten af ​​din pakke og har adressen, kan du hurtigt og nemt udskrive en portoetiket med din Zebra-printer.

Trin 1

Log ind eller tilmeld dig en konto på USPS-webstedet. Indtast oplysningerne om "returadresse", inklusive din e-mail og dit telefonnummer, hvis det er relevant. Marker "Hent spor og bekræft underretninger via e-mail", hvis det ønskes. Vælg "Forsendelse fra postnummer", eller indtast et nyt postnummer i feltet. Kontroller "Gem i adressebogen" for at gemme din postadresse. Klik på linket "Postnummeropslag" for at finde et postnummer, hvis det er nødvendigt.

Trin 2

Udfyld "Leveringsadresse" -delen af ​​formularen. Inkluder en e-mail-adresse, og marker "Meddel modtageren af ​​forsendelse via e-mail-besked" for at lade modtageren vide, hvornår den sendes. Tjek "Gem i adressebogen" for at tilføje denne adresse til fremtidig brug.

Trin 3

Pak pakken. Forsegl det med tape, som om det skulle sendes med post. Vej den ved hjælp af din vægt eller ved at tage den til dit lokale postkontor eller et andet posthus. Indtast vægten inklusive pund og ounce i de relevante felter på USPS-webstedet.

Trin 4

Mål længden og omkredsen af ​​din pakke. (Se afsnittet Tips for en definition af omkreds.) Indtast "Ja, nej eller ikke sikker" på dette spørgsmål: "Er din pakke større end 84 tommer i længde og omkreds og / eller over 1 kubikfod?" Kontakt din forsendelsesfacilitet for at finde ud af, hvornår USPS eller anden facilitet lukker for at vælge den korrekte leveringsdato. Vælg en leveringsdato på op til tre dage ved at trække ned til den ønskede dato. Vælg "Express Mail Hold til afhentning på postvæsenet", hvis det ønskes.

Trin 5

Forsikre din pakke ved at indtaste forsikringsbeløbet i det relevante felt, hvis det ønskes. Klik på "Fortsæt" nederst til højre på skærmen.

Trin 6

Vælg en af ​​de tilgængelige måder at sende din pakke på. Bemærk leveringstiden og gældende gebyrer. Tænd din Zebra 2844-printer. Sørg for, at den er klar til udskrivning, inden du fortsætter. Klik på "Fortsæt" nederst til højre på siden.

Klik på "Rediger printerindstillinger" i afsnittet Printer. Klik på "Etiketprinter". Træk ned til Zebra LP2844-Z eller Zebra TLP 2844, og klik på "Gem". Vælg udskrivningsindstillingerne på din printer for at ændre eventuelle printerindstillinger. Klik på "Udskriv etiket", og vent på, at etiketten er færdig med udskrivningen. Klik på "OK", når etiketten er fuldstændigt udskrevet, eller klik på "Annuller" for at forsøge at udskrive etiketten igen.