Sådan deaktiveres boot på låg åbent på MacBook Pro (modeller fra sidst 2016)

Den nyeste MacBook Pro modeller som standard til automatisk at tænde, når laptops låget åbnes, eller når Mac'en er sluttet til strøm. Dette kan være ønskeligt for nogle brugere, men ikke alle kan være tilfredse med en automatisk start af MacBook, lige når displaylåget løftes åbent.

Med et besøg på kommandolinjen i Mac OS kan du slukke for strømmen til / starte på låsen Åbn funktionen på de nyeste MacBook Pro modeller med Touch Bar.

Deaktiver opstart på låget Åben / strømforbindelse på MacBook Pro (2016+)

  1. Åbn Terminal, som findes i / Applications / Utilities /, og indtast derefter følgende kommandosyntax nøjagtigt:
  2. sudo nvram AutoBoot=%00

  3. Hit returnere og godkende med admin adgangskoden (nødvendigt på grund af sudo)
  4. Afslutterminal, når den er færdig

Med AutoBoot slukket, når MacBook Pro låget åbnes, vil det ikke længere starte computeren eller tænde computeren ved blot at åbne låget. Derudover vil tilslutning af strømkablet ikke automatisk starte Mac'en. I stedet er adfærden som om den var på tidligere Mac'er, som kan åbne låget på en Mac uden at tænde computeren.

Tilbage til standardindstilling for opstart på lågåbning med MacBook Pro

For at vende tilbage til den nye standardindstilling for opstart automatisk, når låget åbnes eller når strømmen er tilsluttet, skal du gå tilbage til kommandolinjen og udstede følgende kommandosyntax:

sudo nvram AutoBoot=%03

At trykke på retur og godkende vil fuldføre ændringen. Du kan også nulstille Mac NVRAM for at returnere indstillingen til standard.

Hvis du ikke er sikker på, hvilken indstilling der er aktiveret, udskrives nvram-indstillingerne, der er eller kan konfigureres, ved hjælp af "nvram -p".

Dette er et praktisk tip, der ligner at justere om den nye MacBook Pro har en startlydeffekt eller ikke. Takket være en tråd på MacRumors fora til den relevante AutoBoot-syntaks.