Sådan fjernes Agent.Exe

Agent.exe er en fil, der er forbundet med et eller alle tre programmer: Forte Agent Newsgroup Reader, InstallShield og Avira Internet Security. InstallShield er det mest populære program, der kører denne fil. InstallShield bruger agent.exe til at kontrollere softwareopdateringer via Internettet. Hvis denne fil forårsager problemer for din computer, kan du fjerne den. Husk dog, at fjernelse af denne fil kan medføre, at programmet, der bruger filen, stopper med at arbejde. Det er sikkert at have en systemgendannelsesdisk tilgængelig, før du sletter vigtige filer på dit system, hvis noget går galt.

Trin 1

Åbn Jobliste, og afslut processen. Hold CTRL, ALT og DEL nede. Klik på fanen "Billednavn", og find agent.exe. Klik på den. Klik på "Afslut proces" for at afslutte det. Hvis der er mere end én, skal du afslutte dem alle.

Trin 2

Brug Windows-søgeværktøjet til at finde filen. Klik på "Start" og "Søg" og derefter på "Alle filer eller mapper." Vælg indstillingen "Se i: Denne computer" i rullemenuen eller "Mappe: Denne computer". Skriv "agent.exe" i søgefeltet, og klik på "Søg". Når søgningen er færdig, skal du holde musen over filen agent.exe. Højreklik på filnavnet, og vælg "Slet".

Genstart din computer ved at klikke på "Start" og vælge "Luk ned". I menuen, der vises, skal du vælge "Genstart" og klikke på "Okay." Din computer genstarter, og agent.exe er væk.