En bedre måde at få adgang til kameraet fra iPhone Lås skærm i iOS 10

Helt siden Apple omdesignede iOS-låseskærmen for at fjerne swipe-to-unlock og kræve, at brugerne trykker på Home-knappen i stedet, har nogle iPhone-brugere opdaget, at adgang til kameraet fra låseskærmen kan være en udfordring. Det potentielt vanskelige scenario er dette; Hvis du trykker på Home-knappen for at vise det låste display, som du derefter skal skrue for at få adgang til iPhone-kameraet, kan du også låse iPhone'en ved at trykke på Home-knappen og springe låseskærmen med kameraadgangen. Jeg løb for nylig ind i nogen, der var overbevist om, at dette sæt handlinger betød, at deres iPhone-låseskærmkamera ikke fungerede eller ikke længere eksisterede, så adfærden kan også føre til en vis forvirring.

Heldigvis er der en bedre måde at få adgang til iPhone-kameraet fra låseskærmen i iOS 10 og nyere, og det betyder ikke, at du bruger knappen Home.


Dette vil kræve, at du ændrer din vane lidt, og når du vil bruge kameraet på iPhone fra låseskærmen, vil du trykke på tænd / sluk-knappen i stedet for at trykke på Home-knappen (som låser iPhone i stedet for at vise låseskærmen).

1: Tryk på LOCK / POWER-knappen for at vise iPhone låseskærmen

Tryk ikke på knappen Hjem, da det vil forsøge at låse op for skærmen. I stedet skal du være vant til at trykke på tænd / sluk-knappen for blot at vise skærmen i stedet.

Alternativt kan du bruge Løft til Wake for at vise låseskærmen på iPhone i stedet.

2: Træk nu for at få adgang til kameraet fra låseskærmen på iPhone som normalt

Når iPhone-skærmen er synlig, skal du udføre den sædvanlige swipe-to-access kamera gestus.

3: succes! Kameraet er åbnet fra iPhone låseskærmen uden at låse iPhone op

Nu er du i kameraet og klar til at tage billeder fra låseskærmen. Hurtigt og nemt.

Hurra! Nu har du fået adgang til iPhone-kameraet fra låseskærmen uden at trykke på knappen Hjem, som også låser iPhone til at sende dig til startskærmen.

Ja det kræver, at du ændrer dine iPhone-forbrugsmønstre lidt, det er mest vant til at trykke på Lås / Strøm-knappen i stedet for Home-knappen for at vise displayet. Men når du er vant til ændringen, er det nu den hurtigste måde at få adgang til iPhone kameraet. Hvis du er mere verbal tilbøjelig, kan du også komme til iPhone kameraet uden at røre skærmen ved at bruge Siri i stedet for.

Selv nu, at det er blevet frigivet i nogen tid, kan nogle iPhone- og iPad-brugere fortsætte med at kæmpe med den nydesignede låseskærm i iOS, gamle vaner er svært at bryde nogle gange. Hvis du falder ind i denne gruppe, kan du deaktivere Tryk på Home for at låse op i iOS og deaktivere widgets på låseskærmen i iOS, som kan være nyttige, og selvom det ikke giver tilbagelevering af den ikoniske optagelse til optagelse til lås kunne gøre låseskærmen lidt mindre forvirrende for nogle brugere.

Glem ikke, at du også kan deaktivere iPhone-kameraet helt, herunder låseskærmkameraet, hvis du også vil.