Sådan bruges Audacity til at overføre en mikrokassetteoptagelse til en computer

En mikrokassetteoptager giver brugerne mulighed for at optage og gemme lyd på et mikrokassettebånd. Uanset om du bruger din mikrokassetteoptager til uddannelsesmæssige eller forretningsmæssige formål, kan du administrere dine optagelser ved at konvertere lyden på dine mikrokassettebånd til digitalt format. Selvom du har brug for et lydkonverteringsprogram for at fuldføre opgaven, kan du bruge Audacity, et open source-program. Efter at have overført lyden fra dit bånd til din computer, kan du også bruge Audacity til at konvertere filen til et populært digitalt format, såsom WAV eller MP3.

Trin 1

Anbring dit mikrokassettebånd i din mikrokassetteafspiller, og find det punkt, du vil begynde at optage fra dit bånd til din computer.

Trin 2

Sæt den ene ende af stereokablet i afspillerens hovedtelefon eller line-out-stik. Tilslut den modsatte ende af kablet til line-in-stikket på din computer.

Trin 3

Åbn Audacity.

Trin 4

Klik på rullemenuen på værktøjslinjen. Vælg indstillingen "Linje ind".

Trin 5

Tryk på ikonet "Optag" på værktøjslinjen, og tryk derefter straks på knappen "Afspil" på din mikrokassetafspiller. Audacity begynder at optage lyden fra dit mikrokassettebånd.

Trin 6

Tryk på knappen "Stop" på værktøjslinjen Audacity, når du er færdig med at optage.

Trin 7

Klik på fanen "File", og vælg "Export as WAV" eller "Export as MP3". MP3-indstillingen kræver, at du installerer LAME MP3 Encoder, som er gratis og kan downloades online. Når du har valgt en indstilling, vises dialogboksen "Gem som" på skærmen.

Indtast et navn til din nye lydfil, og vælg en destinationsmappe. Lydoptagelsen konverteres til MP3- eller WAV-format og gemmes på din pc.