Sådan oprettes en GPS-antenne

Det globale positioneringssystem opstod som et militærprojekt under den kolde krig. Efter at dens test og udvikling var afsluttet, begyndte den amerikanske regering at tillade civile at bruge systemet. For at få adgang til systemet skal en bruger først modtage signalet. Under visse omstændigheder er antennen inde i modtageren imidlertid utilstrækkelig. Dale, skov eller endda dårligt vejr kan være nok til at kræve en ekstra antenne. Med lave omkostninger og tid kan enhver bruger konstruere sin egen eksterne antenne.

Konstruktion af antennen

Trin 1

Bor et hul i midten af ​​det cirkulære ark til det koaksiale stik. Skru de to ender af stikket sammen.

Trin 2

Brug linealen til at markere en linje 1 tomme fra enden af ​​røret. Marker derefter en linje hver 1 7/8 tommer. Disse linjer vil blive brugt til at vinde spolen op.

Trin 3

Brug et 1/16-tommer bor, bor et hul 1 tomme fra hver ende af røret.

Trin 4

Lod ledningen til koaksialkabelstikket.

Trin 5

Lim røret til metalpladen.

Trin 6

Før ledningen gennem bunden. Vikl ledningen med uret otte gange og dann spoler. Adskil spolerne, så de svarer til markeringerne. Denne adskillelse af spoler gør antennen velegnet til GPS-signalet.

Trin 7

Før ledningen gennem det øverste hul. Træk ledningen stramt og skær ledningen ind i røret, når alt er jævnt fordelt.

Lim hætten på toppen af ​​røret for at beskytte det indvendige mod fugt og skader. Fastgør et koaksialkabel til basen og tilslut til en modtager for at teste antennen.