Sådan får du Windows Media Player til at åbne Wvx-udvidelsesfiler

Filer med udvidelsen.wvx er Windows Media Video Redirector-filer. I modsætning til andre Windows Media-filtyper indeholder WVX-filer ikke nogen faktiske video- eller lyddata, men indeholder i stedet genveje til specifikke URL'er, der gemmer Windows Media-video- eller lydfiler. Windows Media Player understøtter WVX-filtypen og skal åbne filerne uden problemer. Hvis der er et problem med at åbne filen, kan det skyldes en ødelagt eller manglende URL.

Trin 1

Slut din computer til internettet. Da WVX-filer ikke indeholder nogen faktisk video- eller lyddata og blot peger på placeringen af ​​video- eller lyddata online, kan de ikke afspille på en computer, der ikke er forbundet til internettet.

Trin 2

Åbn Windows Media Player. Gå til "File" og "Open". Sørg for, at "Mediefiler (alle typer)" er valgt i formatfeltet, og naviger til mappen, hvor WVX-filen er gemt på din computer. Dobbeltklik på filnavnet for at åbne WVX-filen i Media Player. WVX-filen skal automatisk finde URL'en online og begynde at afspille den video eller lyd, der er gemt på det sted.

Trin 3

Hvis WVX-filen ikke åbnes, skal du gå til menuen "Start" og vælge "Alle programmer", "Tilbehør" og "Notepad" for at åbne Notepad-teksteditoren. Klik på "File" i menulinjen, og vælg "Open". Vælg "Alle filer" i formatfeltet, naviger derefter til mappen på harddisken, hvor WVX-filen er gemt, og dobbeltklik på filnavnet for at åbne den i Notesblok.

Trin 4

Find URL'en i den korte tekst til WVX-filen. URL'en er den tekst, der begynder med "http: // www".

Trin 5

Kontroller for fejl i URL'en. Selvom du ikke vil være i stand til at rette fejl med selve webstedsadressen, er nogle fejltagelige åbenlyse, såsom at lade “www” være ude af starten af ​​adressen eller afskære “.com” i slutningen. Hvis der er bemærkelsesværdige fejl i URL-adressen, skal du rette problemet, gemme filen og prøve at åbne den i Windows Media Player igen.

Gå til URL'en, der er angivet i WVX-filens tekst, og kontroller, om siden stadig er der, og om WMV- eller WMA-filen stadig er tilgængelig. Hvis websiden er taget ned, eller videofilen er fjernet fra siden, er WVX-filen ikke længere gyldig.