IOS 9 Developer Beta 5 og iOS 9 Public Beta 3 Udgivet til Testing

Apple har udgivet nye beta-versioner af iOS 9, der kommer som iOS 9 beta 5 til registrerede udviklere og iOS 9 Public Beta 3 til brugere i det offentlige beta-program. Derudover er WatchOS 2 beta 5 tilgængelig for Apple Watch-udviklere.

Den reviderede iOS 9 beta-build er versioned som 12A4325c til både udvikler og offentlige beta versioner og er nu tilgængelig for understøttet iPhone, iPad og iPod touch hardware.


Brugere, der kører eksisterende en iOS 9 beta, kan finde den nye opdatering tilgængelig via Indstillinger> Generelt> Softwareopdatering. OTA-downloaden er lidt under 500 MB for de fleste enheder.

Registrerede udviklere har også mulighed for at downloade iOS 9 beta 5 IPSW-filer direkte fra Apple Developer Center, som skal installeres via iTunes.

Separat er WatchOS 2 beta 5 også tilgængelig for Apple Watch-udviklere, der er interesserede i at teste den kommende WatchOS-version på deres hardware. WatchOS 2 kræver en synkroniseret iOS 9 iPhone til at installere på Apple Watch. Bemærk, at nedgradering af WatchOS 2 tilbage til de stabile WatchOS-builds er umuligt uden at sende enheden tilbage til Apple, hvilket gør WatchOS beta-programmet lidt mere besværligt for ikke-udviklere og ikke praktisk til afslappet test. Dette er i modsætning til at køre iOS 9 beta, som kan nedgradere tilbage til en stabil iOS 8-build til enhver tid med hjælp fra iTunes.

Udviklere vil også finde en ny version af Xcode 7 beta 5, der kan downloades i App Store og fra Developer Center på Apple.com.

IOS 9 er planlagt til at blive frigivet i efteråret til kompatible iPhone, iPad og iPod touch-enheder sammen med WatchOS 2 for alle eksisterende Apple Watch-modeller.