Redsn0w 0.9.6rc7 Download tilgængelig

Redsn0w 0.9.6rc7 er nu tilgængelig til download til Mac og Windows, det giver en lettere "one-click" boot option for dem, der bruger det tethered jailbreak til iOS 4.2.1. Ved at bruge kommandolinjen kan Redsn0w 0.9.6rc7 du sende argumenter direkte til appen, herunder placeringen af ​​reference IPSW-filen. Dette kan derefter gemmes som et bash script, der forhindrer dig i at manuelt vælge IPSW via redsn0w GUI .

Dette er flagene og deres tilsvarende argumenter, der kan sendes til Redsn0w 0.9.6rc7:

  • -J fortæller redsn0w at "bare starte nu tethered for nu"
  • -i for at angive reference IPSW
  • -for kun for old-bootrom iPod touch 2G og iPhone 3GS
  • -b for at angive et brugerdefineret boot logo png

Eksemplet, som Dev Team leverer, er til Mac OS X redsn0w app, ved hjælp af kommandolinjen for at starte en iPod touch 4G med det tethered iOS 4.2.1 jailbreak:

open ~/Desktop/redsn0w.app —args -j -i ~/Desktop/iPod4, 1_4.2.1_8C148_Restore.ipsw

Inkluderet i downloadet finder du et sample bash script, som du kan tilpasse og udføre direkte (dermed den et-klik tethered boot), der passerer argumenterne til redsn0w direkte. Dette er hvad Dev Team siger om ovenstående eksempel og det bash script:

Dette forudsætter både redsn0w og IPSW er på dit OS X-skrivebord, så modificer som nødvendigt! Inkluderet i zip er et eksempel script fil, som du kan dobbeltklikke på for at starte redsn0w som dette (Windows-eksemplet forudsætter alt er i C: \). (Mac-brugere: Husk at ændre tilladelserne til dine brugerdefinerede * .command-filer for at tillade udførelse.)

Denne udgivelse er beregnet til at lette det tethered jailbreak og boot irritation, indtil den endelige udgivelse af redsn0w iOS 4.2.1 untethered jailbreak er gjort tilgængelig. Redsn0w 0.9.7b4 er i øjeblikket den nyeste version af den ubundtede beta, men den omfatter ikke Bluetooth-support og er kun Mac for nu. Vi opdaterer redsn0w udgivelser, når de stilles til rådighed.

Download Redsn0w 0.9.6rc7

Denne lettere tethered boot redsn0w udgivelse er tilgængelig til Mac OS X og Windows:

  • Download nu (Mac)
  • Download nu (Windows)

Som før skal alle bruge iTunes 10.1 og en USB 2.0-port. Windows-brugere skal køre redsn0w exe i "XP Compatibility Mode" for at sikre en problemfri tethered boot.

Opdatering: Redsn0w 0.9.6rc8 er nu tilgængelig og indeholder et par mindre fejlrettelser.