Betydningen af ​​Microsoft Excel i bankvæsen

Microsoft Excel er et af de grundlæggende computerprogrammer, der bruges til regnskabsmæssige og finansielle tjenester. Det giver banker mulighed for at reagere hurtigere på kunde- og kundebehov, have bedre viden om status for deres finansielle aktiver og giver en bankmand mulighed for at betjene flere kunder med mindre arbejde.

Dataindførsel og automatisering

Banker tjener deres penge ud af nøjagtig registrering af finansielle aktiver. Ved at bruge flere funktioner i Excel, herunder at indtaste formler en gang og klippe og indsætte i nye celler og oprette celler med formler, der er skrivebeskyttede, reducerer Excel i høj grad tiden til at lave disse poster og sandsynligheden for fejl.

Bankrelaterede Excel-funktioner

Excel har en række funktioner, der er designet omkring fakturering, såsom DATE og EDATE. Disse funktioner giver bankerne mulighed for at spore, hvornår betalinger forfalder til lån, og hvornår de skal sende udsagn. De kan også bruges til at spore forfaldsdatoer på indskudsbeviser.

Platform til tilpassede applikationer

Mens Excels funktioner (som EDATE) er meget fleksible, leveres Excel også med Visual Basic til applikationer, som muliggør automatisering af rutinemæssige opgaver, såsom kopiering af data fra arbejdsstationer til en central arbejdsdag til et centralt regnskabskontrolpunkt. De fleste banker har bygget tusindvis af makroer og tilpassede programmer oven på Excels funktionalitet, som det ville koste millioner af dollars at udskifte, hvis de blev gjort igen fra bunden.