Universelle fjernbetjeninger kompatible med U-vers

AT & T's U-Verse er en tv-innovation, der bruger Internet Protocol Television (IPTV) til at bringe kanaler ind i dit hjem. UVerse er ikke kabel eller satellit, så der vil være nogle forskelle i, hvordan dit fjernsyn fungerer med U-Verse. De fleste kabel- og satellitkunder bruger en universal fjernbetjening, der styrer deres fjernsyn, DVR og kabelbokse. U-vers-boksen kaldes en set-top-boks eller STB. U-Vers-kunder skal finde en universel fjernbetjening, der er kompatibel med deres STB.

Logitech Universal fjernbetjeninger

Alle aktuelle Logitech universelle fjernbetjeninger er kompatible med AT&T U-Verse, inklusive Logitech Harmony 880 og Logitech Harmony One. Harmony 880 sælges til $ 249,99 fra 2010, men kan styre dit tv, DVR og U-Verse STB. 880 er genopladelig og har et let, slankt design. Harmony One har en berøringsskærm i fuld farve, der er baggrundsbelyst. Det kan styre op til 15 komponenter og sælges også til $ 249,99 fra 2010.

AT&T U-Vers Avanceret serie A10 universel fjernbetjening

På trods af at andre mærker er kompatible med U-Verse, er programmering det største problem med mange universelle fjernejere. Hvis du ikke vil tackle besværet med at programmere din fjernbetjening til U-Verse, kan du bruge AT & Ts A10-fjernbetjening, som er lavet specielt til U-Vers. Denne fjernbetjening sælges for $ 59,99 fra 2010.

Standard fjernbetjening

Hvis du ikke ønsker at afskaffe mange penge til din fjernbetjening, kan du vælge Standard Remote, som faktisk er en billig erstatning for en mistet eller beskadiget AT & T universel fjernbetjening. Det kan kun programmere op til tre ekstra enheder, men for $ 12,99 fra 2010 er det et godt tilbud ved sammenligning. Og vigtigst af alt er det kompatibelt med alle U-Verse-enheder.