Forøgelse af virtuel hukommelse på en Mac

Du vil sandsynligvis ikke være opmærksom på din Macs virtuelle hukommelse (VM), indtil du finder ud af, at dens ydeevne er bremset til en gennemgang. Dette er en midlertidig hukommelsesreserve, hvorfra en Macs RAM (Random Access Memory) låner for at udføre operationer. RAM er hurtig fysisk hukommelse. VM er meget langsommere, der kan skiftes, og som er placeret på et diskdrev. Når det er nødvendigt, tildeler en Mac dynamisk ekstra virtuel hukommelse dynamisk, og du kan ikke gøre meget for at tune VM-tildeling. Husk dog, at en Mac bruger ledig diskplads som virtuel hukommelse, så en fuld boot-disk kan forårsage problemer.

Trin 1

Nulstil din Macs parameter random access memory (PRAM) og nonvolatile random access memory (NVRAM). Tryk og hold "Kommando", "Option" og bogstaverne "P" og "R" på dit Mac-tastatur, mens du starter computeren. Lyt til det andet sæt klokkespil og frigiv.

Trin 2

Gratis ekstra diskplads på din bootvolumen. VM på en Mac kræver ledig plads på din opstartsdisk. Hvis din startdisk næsten er fuld, bliver din Macs ydelse forringet. Slet filer, du ikke længere har brug for. Film optager meget drevplads, hvilket gør dem til gode kandidater til at slette.

Overvej at installere en større harddisk på din Mac. Hvis du ikke kan finde nok filer til at slette på dit boot-drev, kan det være tid til et større drev. Det er bedst at konsultere en ekspert eller Apple Genius om denne sarte proces.