Sådan bruges GPS på en iPhone 3G

En af de mest forventede funktioner på iPhone 3G var inkluderingen af ​​GPS-teknologi. Apples inkorporering af GPS (Global Positioning System) på sin bærbare mobiltelefon gør det muligt for brugere at modtage retninger og navigere hvor som helst de er i verden. Uanset om du er i din bil eller går rundt i en fremmed by, gør iPhone 3G det meget let at finde ud af, hvor du er, og hvordan du kommer til din destination.

Trin 1

Tryk på "Indstillinger", og gå til "Generelt". Sørg for, at "Location Services" er slået til.

Trin 2

Gå tilbage til "Hjem" -skærmen, og tryk på "Maps". Tryk på omfangsikonet i nederste venstre hjørne af skærmen. Klik på "OK", når iPhone spørger, om Maps kan bruge din aktuelle placering. IPhone GPS finder nu, hvor du er.

Trin 3

Tryk på fanen "Rutevejledning" i bunden af ​​skærmen. Indtast adressen, hvor du vil hen, i feltet "Slut". Tryk på "Rute".

Trin 4

Vælg din transportform øverst på skærmen: Bil, bus eller gåtur. Du skal se en grøn pushpin, der markerer din aktuelle placering på kortet. Den røde pushpin er din destination. Meddelelsen øverst skal angive, hvor mange miles væk din destination er, og hvor lang tid det tager at komme dertil.

Tryk på knappen "Start" i øverste venstre hjørne af skærmen. Kort giver dig trinvise instruktioner om, hvor du skal gå videre. IPhone GPS fortsætter med at spore din placering, mens du bevæger dig.