Sådan laver du en faxeksplosion

At sende en faxeksplosion betyder at sende den samme fax til flere forskellige faxnumre. Faxeksplosioner bruges ofte til salgsprospektering, udsendelse af restaurantens daglige tilbud og til undersøgelser. Fax sprængning er meget mere effektiv end at indtaste faxnumre en ad gangen og sende faxer individuelt. Det er vigtigt at planlægge faxeksplosioner, fordi afhængigt af hvor mange faxnumre du sprænger til, kan eksplosioner binde faxlinjen i ganske lang tid.

Opsæt udsendelsesfaxindstillinger. Faxmaskiner, der kan sende eller "sprænge fax" tillader afsendelsesmuligheder. Disse indstillinger inkluderer, hvornår faxerne skal sendes, til hvem faxerne skal sendes, og hvad de skal gøre, hvis en modtagende faxlinje har travlt. For at indstille eksplosionsindstillinger har faxmaskiner, der er i stand til at sende fax, de valgmuligheder, der er angivet under "Supplerende eller Avanceret" -funktionsmenuen. Se din brugervejledning for specifikke instruktioner.

Scan i dokument eller dokumenter for at sprænge fax. Brug dokumentføderen på din faxmaskine til at scanne den fax, du vil sprænge ud, efter indstillingerne for sprængningen er indstillet. Faxmaskinen gemmer faxen i hukommelsen og begynder ikke at sende faxen før det forudbestemte tidspunkt.

Kontroller rapporten, når sprængningen er afsluttet. De fleste fax-kompatible faxmaskiner har rapportindstillinger, der kan justeres af brugeren. Du kan få adgang til disse rapporter under menuen "Rapportindstillinger eller avancerede funktioner". Kontrol af rapporten, efter at eksplosionen er sendt, viser dig det samlede antal transmissioner sammen med, hvor mange faxer der ikke kunne sendes. Deaktiverede faxlinjer eller forkerte numre er de sædvanlige årsager til ufuldstændige faxoverførsler.