Sådan laver du mine egne fotokort og udskriver gratis

Elementer, du har brug for

  • Software til oprettelse af fotokort (Microsoft Publisher)

  • Fotopapir

  • Farvepinter

  • Farveblæk

  • Scanner (valgfri)

  • Grafikkort (valgfrit)

Hvis du har et foto, som du vil have trykt på et fotokort, kan du oprette fotokort til fødselsdage, dimensioner, milepælsfester eller til enhver anden særlig lejlighed. Hvis du laver dit eget fotokort derhjemme, kan du spare penge på udskrivning i fotobearbejdningscentre. Du kan udskrive dine fotos til dit fotokort for at lave et fotokort i scrapbogstil. Ved at fremstille et personligt fotokort kan du tilpasse kortet, så det passer til din smag og formål.

Scan dit foto ved hjælp af din scanner, eller indsæt dit grafikkort for at overføre dit foto til din computer. Højreklik på det valgte foto, og vælg "Kopier" i rullemenuen. Højreklik på dit skrivebord eller inde i din valgte mappe, og vælg "Indsæt" i rullemenuen.

Åbn dit kortskabsprogram.

Klik på fanen "Filer", og vælg "Ny".

Vælg "Blanke sider". Gå til "Kort og invitationer." Vælg din kortstørrelse. Klik på "Opret". En pop op vises, der beder om at tilføje flere sider. Klik på "OK" for at tilføje flere sider til kortet. Bi-fold kort er regelmæssige stil lykønskningskort. To-foldede kort foldes både vandret og lodret. Foldningen af ​​kortet afhænger af den stil og størrelse, du vælger.

Gå til "Postkort", hvis du ikke kan se den ønskede papirstørrelse under "Kort og invitationer" eller bare vil udskrive et fotokort i postkortstil. Vælg den ønskede fotokortstørrelse. Klik på "Opret".

Opret et tekstfelt for at skrive din hilsen. Klik på fanen "Indsæt", og vælg "Tekstboks". Tegn dit tekstfelt på dit arbejdsområde ved hjælp af musen.

Klik inde i tekstfeltet for at vælge din skrifttype, skriftstørrelse og skriftfarve. Indtast din tekst. Opret flere tekstfelter for at adskille din tekst.

Tilføj dit foto til dit kort. Klik på fanen "Indsæt", og vælg "Billede". Vælg "Tilføj billede." En pop op vises. Vælg din fotofil.

Juster dit foto for at forstørre eller formindske det, så det passer til dit fotokort. Klik på billedets retningslinjer med musen, og træk guidelinen for at gøre billedet større eller mindre.

Gem din fil, når du er færdig.

Klik på fanen "Filer" og vælg "Udskriv". En pop op vises. Kontroller, at du bruger den rigtige printer, hvis du har gemt mere end en printer på din computer.

Indsæt dit fotopapir i din printer, og klik på knappen "Udskriv" på skærmen.

Tips

Du kan også udskrive fotos i et apotek med fotobehandling tilgængelig. Log ind på deres hjemmeside og se om de tilbyder gratis fotokampagner til tilmelding. Du kan søge på Internettet efter fotos til udskrivning af fotos. De tilbyder muligvis gratis fotoudskrivning for at tilmelde sig deres websted. Du kan købe konvolutter, der passer til størrelsen på dit fotokort fra de fleste kontorartikler.

Advarsler

Scanning af professionelt fotograferede trykte billeder kan forvride billedets farve.