Sådan sendes SMS via VoIP

VoIP eller Voice over Internet Protocol giver dig mulighed for at foretage telefonopkald over internettet i stedet for at bruge de gamle analoge telefonlinjer. Selvom opkaldene normalt ikke er så klare, og de ofte falder, er de i det mindste gratis. Du kan også bruge VoIP-tjenester til at sende SMS-beskeder (Short Message Service) til enhver mobiltelefon over hele kloden. Selvom der normalt er en omkostning involveret, er det generelt mindre end prisen på at bruge din mobiltelefon til at sende teksten.

Trin 1

Vælg en VoIP-sms-tjeneste. Tre, som du kan overveje, er DiamondCard, VoIPna og VbuzzerSMS. Fra 2010 er det gratis at tilmelde sig disse tjenester, men individuelle tekster koster normalt to eller tre cent.

Trin 2

Tilmeld dig tjenesten ved at oprette et brugernavn og en adgangskode og angive en gyldig e-mail-adresse.

Trin 3

Bekræft din registrering ved at klikke på det link, der sendes til din e-mail-indbakke. Log derefter ind på din valgte tjenestes websted ved hjælp af dit registrerede brugernavn og din adgangskode.

Trin 4

Se efter fanen "SMS-afsender", og klik på linket "Send SMS". Skriv modtagerens mobilnummer i feltet "Til". Angiv modtagerens landekode. Angiv dit mobilnummer i feltet "Fra".

Skriv brødtekstens brødtekst i det medfølgende felt. Vær opmærksom på at begrænse din SMS-besked til kun 140 tegn. Når du er færdig, skal du klikke på linket "Send", hvorefter en meddelelse fortæller dig, at din besked er leveret.