iOS 8.3 Beta 2 Udgivet for udviklere

Apple har udgivet den anden beta til iOS 8.3. Den nye build er 12F5037c og er tilgængelig nu for kompatible iPhone, iPad og iPod touch enheder. Separat er en ny Apple TV-betaversion også tilgængelig.


De, der er registreret i iOS Developer-programmet, kan finde den nye iOS 8.3 beta 2-firmware, der kan downloades på dev center. Derudover er der en ny ledsagende Xcode beta til rådighed.

IOS 8.3 vil sandsynligvis fokusere på fejlrettelser og forbedringer af funktionerne, selvom det tilsyneladende også skal tilføjes nogle nye små funktioner. Flere specifikationer kan læses ved 9to5mac, som har antydet, at iOS 8.3 til sidst kunne blive en offentlig beta, før den blev udgivet til offentligheden, måske svarende til OS X Public Beta-programmet. Hvis IOS 8.3 virkelig er åbnet for offentlig beta, kan dette tyde på, at en bredere offentlig slutudgivelse måske længere væk end typisk for iOS beta-versioner. Som sædvanlig med Apple beta-software er der ingen kendt tidslinje til en endelig udgivelse af punktudgivelsen. Den senest tilgængelige offentlige version af iOS forbliver 8.1.3.

Separat er en anden betaversion af OS X 10.10.3 tilgængelig for Mac-brugere, der deltager i udvikleren og de offentlige beta-programmer.