Sådan konverteres til A4-papirstørrelse

A4-papirstørrelsen er måling af papir med dimensionerne 8,3 x 11,7 tommer og bruges til at udskrive tekst og billeder i bogstaver, kataloger og magasiner. Denne papirstørrelse er en standardstørrelse for dokumenter, der bruges over hele verden. Brugere kan vælge tekst og billeder, der skal udskrives på denne papirstørrelse ved at foretage justeringer i det program, hvor de har foretaget dokumenter. Du kan også justere printere, så de passer til denne sidestørrelse.

Trin 1

Åbn det dokument eller den billedfil, der udskrives. Vælg "File" og derefter "Open" i værktøjslinjemenuen i programmet. Klik på dokumentet eller billedfilen i vinduet "Åbn", og klik derefter på "OK", når du har valgt det.

Trin 2

Juster printerindstillingerne for at udskrive dokumentet på A4-papir. Gå tilbage til menuen "File", og vælg derefter "Page Setup" eller "Printer Settings" fra menuen. Klik på knappen "Egenskaber" i vinduet "Sideopsætning" for at vælge papirstørrelse.

Trin 3

Klik på rullemenuen "Sidestørrelse" i vinduet "Sideopsætning", og vælg derefter A4-papirstørrelse fra listen. Naviger til afsnittet "Sidelayout" i vinduet, og vælg "Tilpas til side" for at sikre, at teksten svarer til sidestørrelsen. Klik på "OK" nederst i indstillingsvinduet for at acceptere ændringerne.

Trin 4

Flyt skyderen øverst eller nederst i printerens papirfremføringsområde for at tilpasse sig A4-papiret. Dette gør det muligt for papiret at passe sikkert ind i printeren og gøre det muligt at udskrive korrekt uden at klemme fast i rullerne. Læg papiret i arkføderen, når det er justeret.

Udskriv dokumentet eller billedet på papiret ved at vælge "File" og derefter "Print" fra programmets værktøjslinjemenu. Indtast det nødvendige antal kopier i feltet "Kopier", og vælg "OK" for at udskrive dokumentet, når det er færdigt.