Sådan får du gratis ting i Diablo 2

Blizzard Softwares pc- og Mac-spil, Diablo II, har en enorm og loyal fanebase, der fortsætter med at spille spillet trofast år efter dets frigivelse i 2000. Et blomstrende marked er opstået for Diablo II-genstande, hvor brugerne kan betale valuta i den virkelige verden for våben, rustninger og magiske genstande. Du behøver dog ikke aflevere rigtige kontanter til varer i spillet. Der er et hemmeligt niveau fyldt med bonusgenstande og plyndring og et par tricks til at fordoble dine mest værdifulde genstande for ekstra kampkraft eller økonomisk belønning.

Hemmeligt bonusniveau

Slå spillet på "let" sværhedsgrad. Inden du går i gang med "Normal" eller "Hårdt", skal du vende tilbage til Rogue Encampment.

Gå til Mage i højre hjørne af byen og køb en Tome of Town Portal.

Fra din Stash-skattekiste skal du hente din Horadric Cube (som du har modtaget for at gennemføre "Halls of the Dead" søgen) og Wirt's Leg (opnået ved at søge på Wirts krop under "Search for Cain" søgen).

Placer Tome of Town Portal og Wirt's Leg i Horadric Cube for at transmutere dem. En portal vises på et hemmeligt bonusniveau, der simpelthen kaldes "Ko-niveau".

Besejr de angribende køer, men dræb ikke den halberdskabende ko-konge. Mens kongen forbliver i live, kan du rejse til dette niveau så mange gange du ønsker, indsamle penge og bonusgenstande og derefter flygte gennem portalen.

Genstandsduplikering (single-player)

Rejs til et område befolket med monstre.

Slip et element, som du vil kopiere, eller vent, indtil et monster taber et.

Aktiver en byportal i nærheden af ​​elementet, og placer derefter din karakter, så portalen er mellem dig og elementet.

Venstreklik på varen for at hente den. Din karakter træder ind i portalen, før hun kan afhente varen, men når du kommer ud af portalen, vil varen være i din beholdning.

Gå tilbage gennem portalen for at hente den originale vare. Du har nu to af de samme varer, hvoraf den ene kan sælges eller opbevares som reserve.

Genstandsduplikering (Multi-Player)

Fyld dine Quickslots med sundheds- og mana-potions og gå til et område uden monstre. Enhver Rådhusplads fungerer.

Slip det element, du vil duplikere, og gå et par skridt væk fra det.

Venstreklik på elementet for at gå til det.

Flyt en af ​​dine Quickslotted-potions ind i legeområdet ved at venstreklikke og trække med musen. Slip ikke truslen endnu.

Slip museknappen for at slippe potionen, når din karakter har hentet varen. Hvis du har tidsbestemt det rigtigt, bliver potionen til en duplikat af din vare, som du nu kan sælge eller handle med en anden spiller.

Tips

Hvis du ikke fandt Wirt's Leg første gang, du søgte "Søg efter Kain", skal du vende tilbage til Tristram og se i den nordvestlige del af byen efter en død krop med en peg-ben. Søg i kroppen for at genoprette Wirts ben.

Advarsler

Slip ikke flere duplikerede genstande på jorden. Spillet registrerer dit trick og fjerner et af dem.