Sådan finder du delvise e-mail-fortegnelser

Delvis e-mail-fortegnelser er fortegnelser, der ikke er komplette. De kan kun indeholde en e-mail-adresse uden navne eller snegle-mail-adresser. De kan også indeholde et navn fra en e-mail-konto uden en egentlig e-mail-adresse. Delvis e-mail-fortegnelser kan være lettere at finde, fordi de ikke indeholder en masse information og dermed er lettere for søgemaskiner eller e-mail-findere at finde. Når du finder delvise e-mail-lister, kan du bruge oplysningerne i disse lister til at finde ud af mere om personen.

Trin 1

Skriv en persons navn i en e-mail-finder, som dem, der er anført i ressourcerne. Alle e-mail-findere ender med at være delvise e-mail-lister, fordi de ofte har bit information, men ikke alt. For eksempel kan du finde ud af en persons Hotmail-e-mail-adresse og deres for- og efternavn, men ikke deres telefonnummer eller rigtige adresse. Når du først har fundet en delvis liste over oplysninger ved hjælp af e-mail-findere, kan du skrive disse oplysninger i en søgemaskine for at finde websteder, der afslører flere oplysninger om personen.

Trin 2

Brug en bestemt e-mail-programkammerat eller adressefinder til at finde specifikke e-mail-adresser i din egen e-mail-gruppe. For eksempel kan du bruge "find venner" i din AOL-e-mail-konto eller "find venner" på MSN. Gmail giver dig også mulighed for at søge efter brugere ved hjælp af placering, navn eller adresse. Hvert af disse programmer giver dig mulighed for at få nogle delvise e-mail-lister og andre delvise oplysninger. Imidlertid finder hvert af disse programmer kun brugere, der bruger den samme type e-mail, såsom MSN eller AOL eller Gmail. Du bliver nødt til at søge i dem alle, hvis du er usikker på, om den anden persons program.

Indtast en persons navn eller titel i en søgemaskine som Google, Yahoo eller MSN. Hvis andre oplysninger, såsom deres adresse, e-mail-adresser eller websteder, vises på Internettet i sammenhæng med deres navn, vises disse resultater i dit søgeresultatfelt. Du kan derefter få delvis e-mail-information fra disse søgninger.