Sådan nulstilles min computer for at slette vira

Din computer er steget fra virusinfektioner til det punkt, at den bare ikke fungerer korrekt. Du har kun to gode muligheder. Du kan købe en ny computer, eller du kan nulstille den, du har. Det er klart, at nulstilling af din computer er den billigere vej at gå, og så længe du ikke har mange filer, der skal flyttes, er det ikke særlig svært.

Indsæt din rekonfigurationsdisk, også kaldet en genstartdisk eller gendannelsesdisk, i cd-drevet. Hvis du ikke har disken, kan din computer muligvis have programmet indbygget. Fortsæt til næste trin.

Luk computeren, og genstart den. Hvis du ikke har en disk, skal du kigge efter muligheden under genstart for at trykke på F11-tasten. Det går hurtigt, så sørg for at vælge det, når du ser det. Hvis du kører fra gendannelsesdisken, fører programmet dig til den samme skærm som F11-tasten, men computeren kører programmet fra disken.

Vælg den ønskede indstilling, når gendannelsesskærmen kommer op. Du har mulighed for at flytte alle filer til en gemt mappe og tørre resten af ​​computeren ren eller fjerne hele computeren for alle filer. Den anden mulighed sletter alle filer. Hvis du vil vælge denne mulighed, kan du gå tilbage til din computer og gemme de filer, du ønsker at beholde.

Følg de trin, der dukker op på skærmen. Disse klikker stort set bare på "OK" for at få det til at fortsætte. Computeren nulstilles til sin oprindelige tilstand, ligesom da du købte den. Alle vira slettes under gendannelsesprocessen, ligesom filerne.