Sådan vinder du en bærbar computer online

En måde, hvorpå du kan få en ny bærbar computer, er at vinde en i en af ​​de mange onlinekonkurrencer. Hvis din nuværende bærbare computer er ældre eller ikke fungerer korrekt, kan det være en måde at løse problemet på at vinde en ny bærbar computer. Nogle konkurrencer tilbyder helt nye bærbare computere med alle de klokker og fløjter, som du kan bede om, så dette kombineret med det faktum, at du sparer penge, gør det værd at bruge tid på at deltage. Især da det kun tager et par minutter at udfylde dit navn og din e-mail-adresse, hvilket er alt, hvad mange af disse konkurrencer kræver.

Trin 1

Vælg en konkurrence, der tilbyder den type computer, du ønsker. Nogle konkurrencer tilbyder pc'er, og andre tilbyder Mac Books.

Trin 2

Gå til tilmeldingssiden for den konkurrence, du vælger. Udfyld de krævede oplysninger. Dette er normalt dit navn, adresse, telefonnummer og e-mail-adresse.

Trin 3

Udfyld eventuelle krav for at deltage, såsom at udfylde tilbud eller udfylde en undersøgelse.

Udfyld de nødvendige krav, når du har modtaget din gratis bærbare computer. Nogle virksomheder kræver, at du er villig til at acceptere telefonopkald eller e-mails vedrørende den bærbare computer, du har modtaget i kort tid efter levering.