Åbn apps med Siri på iPhone, iPad og iPod touch

Siri lader dig nu starte applikationer ved blot at tale en simpel kommando til iPhone, iPod eller iPad. Dette er en fantastisk funktion for en række indlysende grunde, og det er nemt at bruge det:

  • Hold nede Hjem-knappen for at kalde Siri og så sige " Åbn [App Name] " eller "Start [App Name]"

Nogle gange kan du bare sige navnet på appen, men det virker ikke altid. Ikke desto mindre starter apperne med "Start" eller "Åbent" prefix og bliver forreste app. Du kan endda starte apps fra låseskærmen med Siri, men hvis du bruger en adgangskode, skal du indtaste den, før appsne åbnes.

Det eneste reelle krav her er, at din enhed har iOS 6 installeret, og den er kompatibel med Siri-understøttelse, hvilket betyder iPad 3, iPhone 4S, iPhone 5 og iPod touch 5th gen, og selvfølgelig enheder der lanceres derefter.


Dette bør være et særligt nyttigt tip til alle, der kører i en region med strenge love om mobiltelefonbrug, da du nu kan gå direkte til apps uden at fatte rundt med telefonen meget overhovedet. Det betyder at lancere langdrevne og pendler indløsning streaming apps som Podcasts, Pandora, Spotify kan gøres øjeblikkeligt, mens du er fokus tilbage på vejen.