Sådan installeres en stikkontakt til telefonledningen RJ22

En fastnettelefon har typisk en base med et håndsæt. Den oprullede ledning, der forbinder basen til håndsættet, har et RJ22-stik i hver ende af ledningen, den ene sættes i håndsættet og den anden i basen. RJ22-stikket er mindre end RJ11-stikket, der bruges til at forbinde basen til telefontjenesten. Hvis din oprullede håndsætledning bliver beskadiget, kan du klippe den ødelagte del af ledningen ud og installere en stikkontakt RJ22 til telefonledningen i enden af ​​ledningen.

Trin 1

Frakobl ledningen til det oprullede håndsæt fra både håndsættet og telefonens bund.

Trin 2

Skær den oprullede håndsættets ledning for at fjerne den beskadigede del af ledningen. Kassér det beskadigede afsnit.

Trin 3

Indsæt den nyligt skårne ende af håndsættets ledning i et afisoleringsværktøj til telefonledninger. Klem afisoleringsværktøjets håndtag for at fjerne den ydre kappe fra ledningen.

Trin 4

Hold ledningen, så den grønne ledning er på din højre side. Anbring et nyt RJ22-stik på enden af ​​ledningen med tappen på stikket opad.

Trin 5

Skub stikket med den indsatte ledning ind i et RJ22 krympeværktøj. Klem håndtaget på krympeværktøjet for at komprimere stikket på ledningen.

Fjern stikket fra krympeværktøjet, og sæt den reparerede ledning i håndsættet og basen på telefonen. Test telefonen for at sikre, at den fungerer korrekt.