Sådan tilføjes porte til Avira

Avira Premium Internet Security indeholder et firewall-program, der blokerer for uønsket eller farlig internettrafik fra din computer. Firewall har standardindstillinger, der tillader sikker trafik at passere til din computer, f.eks.Hypertext Transfer Protocol (HTTP) på port 80 eller File Transfer Protocol (FTP) på port 21, men blokerer ukendte eller uautoriserede porte. Du kan tilføje en firewallregel for at konfigurere Avira til at tillade åbne porte til applikationer, der ikke er dækket af standardindstillingerne.

Trin 1

Klik på Windows "Start" -menu, klik på "Alle programmer" og rul til "Avira." Klik på ikonet, og vælg "Start AntiVar." Du kan også højreklikke på Avira-ikonet i systembakken og vælge "Start AntiVar."

Trin 2

Klik på fanen "Online beskyttelse", og vælg "Firewall". Over listen over applikationer, som firewallen overvåger, skal du klikke på "Konfiguration".

Trin 3

Dobbeltklik på "Firewall" i menuen til venstre, og klik på "Adapterregler". Fremhæv "Indgående regler" og klik på "Tilføj regel." Følg prompten for at give den nye firewallregel et navn. For nem identifikation skal du bruge navnet på applikationen eller det portnummer, du tillader, for eksempel "Bouncing Bubbles Game" eller "Port 105." Vælg "Indgående TCP-regel" og klik på "Okay."

Trin 4

Klik på ""i den nye firewallregel, der vises under listen over eksisterende regler. Følg prompten for at indtaste en port eller et række porte, der skal åbnes for indgående trafik. For at åbne mere end en port under en enkelt regel skal du adskille portnumrene med et komma. For eksempel "23, 106, 155." Åbn en række porte ved hjælp af et format som "50-125." Klik på "Anvend" for at gemme den nye regel.

Klik på "Udgående regler" for at oprette en ny regel for udgående trafik. Klik på "Tilføj regel", navngiv reglen, og vælg "Udgående TCP-regel." Klik på ""i den nye firewallregel, og indtast en port eller et række porte, der skal åbnes for udgående trafik. Klik på" Anvend "for at gemme den nye regel.