Zoom ind i Instagram-fotos med dette neat iPhone-trick

Instagramets fotocentriske sociale netværk har ingen mangel på fantastiske og inspirerende billeder, men noget, der nok har bugged flere mennesker end bare mig, er manglende evne til at zoome ind på billeder, der er indsendt til tjenesten. Mange første gangs instagram-brugere forsøger at "dobbeltklikke" for at zoome, hvilket naturligvis bare "hjerter" "billedet frem for at zoome, og til sidst lærer de, at der ikke er nogen måde at zoome ind på billeder på Instagram ... vel, .

Derfor er dette lille trick så cool, det bruger en funktion indbygget i iOS for at tillade at zoome ind i Instagram-fotos alligevel, så du kan se flere detaljer på din iPhone med en hurtig trykbeholdning.


For at zoome ind på Instagram-fotos på denne måde, skal du aktivere "Zoom" -funktionen i iOS på din iPhone, og brug derefter den trefinger-tapfunktion til at zoome ind i et billede. Sådan gør du dette:

  1. Åbn appen Indstillinger og gå til "Generelt" efterfulgt af "Tilgængelighed"
  2. Vælg 'Zoom' og drej kontakten til ON-position
  3. Gå tilbage til Instagram og det billede, du vil zoome ind på, brug nu en tre-fingers dobbeltklik for at zoome ind

Hvis du f.eks. Bruger trefingeren dobbeltklik på et billede fra @OSXDaily Instagram-feedet (ja du skal følge os der!) Zoomer i betragteligt og viser flere detaljer om et Mac-installationspost:

Som et andet eksempel bruger vi dette trick til at zoome ind i et fantastisk surfbillede fra @robbiecrawford på Instagram (en fantastisk følge, hvis du kan lide bølge og surfe billedvurdering):

Som du kan se, zoomes ind gør en betydelig forskel, hvilket øger den lille firkant i en fuldskærmszoomeret version af billedet.

Du kan justere zoomniveauet ved at bruge en trefingers dobbeltklik, og derefter holde den anden tryk og glide op og ned på skærmen med de tre fingre. Ved at skrue op med trefingerholderen zoomes der yderligere ind, mens svejsning vil zoome ud. Det kræver lidt øvelse at bruge, men det virker temmelig godt, og på et hvilket som helst billede.

For at gå tilbage til standard zoom (ingen zoom) skal du blot trykke to gange med tre fingre igen.

Husk på, at dette ikke er en ordentlig zoom, det er mere som digital zoom, så billeder på skærmen bliver mere pixeleret, når du zoomer ind i dem. Den måde Instagram fungerer på i øjeblikket, er der ingen måde omkring det, i det mindste ikke uden at downloade fotos fra tjenesten til din computer og se på dem i højere opløsning alligevel.

Måske bedst af alt, er det, at du kan bruge dette trick til at zoome uden "hearting" (kan lide?) Billedet, så du kan zoome ind på ting, som du ellers ikke vil gerne offentligt lide på Instagram, men få et bedre kig på .

Tilgængelighedsbaseret skærm Zoom-funktion er tilgængelig for at aktivere de fleste moderne versioner af iOS, til iPad, iPhone og iPod touch. Hoveder op til Lifehacker for den kloge ide.