Sådan redigeres seler ud af et billede

Seler, som bumser og pletter, kan være en del af folks udseende, som de ikke vil huske, når de ser på gamle fotografier. Redigering af seler ud af et billede er en simpel proces, men det kræver en vis fotoredigering ekspertise og kunstneriske færdigheder. Processen vil også kræve en mere sofistikeret billededitor, end der er forudinstalleret på de fleste computere, såsom Windows Photo Manager eller Paint. Adobe Photoshop er et nyttigt værktøj for dem med penge at bruge på projektet, men et gratis alternativ inkluderer Gimp, en open source-billedredigeringssoftware.

Åbn det foto, du vil redigere i billededitoren efter eget valg.

Vælg et kloningsværktøj. I Photoshop er genvejstasten "S", og i Gimp er genvejstasten "C."

Vælg en lille pensel, du vil redigere med. Den nøjagtige størrelse afhænger af størrelsen på hvert værktøj, du arbejder med, men det er generelt nemmere at bruge en mindre børste end en større.

Klon et område af tanden direkte over beslaget. Dette kan gøres ved at trykke på "Alt" og klikke i Photoshop eller ved at trykke på "Ctrl" og klikke i Gimp.

Mal over beslaget med kloningsværktøjet. Børsten kopierer det billede, du klonede over seler, hvilket skal give tanden et meget realistisk udseende.

Gentag indtil alle tænderne er færdige, og smilet er uden seler.

Tips

Arbejd med en tand ad gangen for at holde smilet naturligt.