Gør Mac OS X køre i gråtonetilstand

Du kan køre Mac OS X i gråtonetilstand ved at justere visningsindstillingerne i kontrolpanelet Tilgængelighed eller Universaladgang. På samme måde kan du stoppe en Mac fra at køre i gråskala-tilstand og få fuld farve igen ved at deaktivere indstillingen i det samme system kontrolpanel.

Dette er en nem indstillingsindstilling til at foretage, og den tjener en række forskellige formål.

Sådan aktiveres gråtonetilstand i Mac OS X

Dette gør i virkeligheden alt på skærmen til sort og hvid med grå nuancer. Det gør ingen permanent ændring til filer, det er simpelthen, hvordan billederne på skærmen vises:

  1. Gå til Apple-menuen og Systemindstillinger
  2. Vælg 'Tilgængelighed' (eller det kunne kaldes Universal Access i dit OS X)
  3. I skærmbilledet Skærm skal du aktivere gråtonetilstand ved at markere feltet

Det nøjagtige udseende af præferenceindstillingen varierer lidt efter hver version af OS X, tidligere versioner kan se sådan ud:

At slukke dette er bare et spørgsmål om at fjerne markeringen af ​​skiftet.

Indstillingerne er en del af standard Universal Access-funktionerne inden for Systemindstillinger, og selvom de er beregnet til at blive brugt til personer med nedsat syn, har jeg set, at nogle få pranksters justerer Mac til gråtonetilstand bare for sjov - det forveksler helt sikkert folk.

Bemærk, at hvis du ændrer din Mac til at køre i gråtonetilstand, ændrer det ikke nogen grafik eller billeder, som er permanent sort / hvid. Billederne på skærmen vises simpelthen i grå variationer, som skærmbilledet.