Sådan ignorerer du Mac-softwareopdateringspakker i Snow Leopard

Apple betyder helt sikkert godt med softwareopdateringerne, men nogle gange får jeg opdateringsmeddelelser, jeg bare er ligeglad med eller bare ikke ønsker at installere uanset årsagen. Hvis du er i denne situation, og du har en version af OS X før App Store, der udelukkende kørte i et eget softwareopdateringsvindue, som Snow Leopard og tidligere, kan du nemt ignorere disse softwareopdateringspakker for at stoppe med at få dem til at dukke op. (Ja, du kan ignorere Mac App Store opdateringer også, her er hvordan).

For at stoppe softwareopdatering i Mac OS X fra at forstyrre dig om, at en bestemt pakke er tilgængelig, er alt du skal gøre, det følgende:

  • Vælg pakken på skærmen Softwareopdatering
  • Naviger til menuen 'Opdater' og vælg 'Ignorer opdatering' (se skærmbillede nedenfor), mens elementet skal ignoreres, er valgt

Dette virker i alle pre-App Store versioner af Mac OS X, herunder Snow Leopard og tidligere.

Hvis du ved et uheld ignorerer en pakke, du vil have, eller hvis du tænker på det senere, er det ikke noget problem. Gå simpelthen til hovedmenuen Software Updates og vælg "Reset Ignored Updates" for at nulstille listen og indstille pakkerne til Mac OS X igen.

Bemærk, at nyere versioner af OS X med App Store som den primære softwareopdateringsmekanisme stadig kan ignorere opdateringer, og det er godt, ved hjælp af en proces med at skjule softwareopdateringer fra Mac App Store, det er ikke helt det samme, men slutningen er stort set en sammenlignelig oplevelse, hvor opdateringen ikke længere vises i listen over software, der er tilgængelig til installation i OS X. Nye versioner af OS X gnider også gennem varslingspanelet med advarsler, men du kan stoppe dem, der bugger dig også, hvis du vil have en anden metode.