Vægmonteringsinstruktioner til et Westinghouse 32 "LCD-tv (5 trin)

Fladskærms-tv er beregnet til at blive monteret på en væg. Hvis du ser på bagsiden af ​​et fladskærms-tv, vil du bemærke nogle skruehuller. Disse huller kaldes VESA-huller, og de er lavet specielt til montering af tv'et på væggen. Der er forskellige VESA-mønstertråde til tilslutning af et tv til et vægbeslag. Westinghouse er et imødekommende mærke, og deres tv'er har en række forskellige VESA-mønstertråde til at rumme en bred vifte af vægbeslag.

Trin 1

Læg forsigtigt Westinghouse TV'et med forsiden nedad på en plan overflade, der er dækket af et tæppe. Brug en Philips-skruetrækker til at skrue skruerne ud på midten af ​​tv'et bagved bunden. Træk basen ud af bunden af ​​tv'et. Lad tv'et ligge med forsiden nedad, da du har brug for det i denne position til trin 4.

Trin 2

Find to lodrette stifter i væggen med en stiftsøger. Når du har fundet stifterne, skal du skitsere, hvor de bruger en blyant.

Trin 3

Placer vægpladen fra monteringssættet mod væggen, så monteringshullerne er opstillet over væggestifterne. Placer vægpladen, hvor du vil montere tv'et. Indstil et niveau over toppen for at sikre, at det er niveau. Få en ven til at holde vægpladen mod væggen, og sæt derefter lagboltene gennem monteringshullerne på vægpladen, og stram dem i væggen med en skruenøgle.

Trin 4

Sæt monteringsbeslagene fra vægmonteringssættet oven på TV'ets bagside. TV'et skal stadig lægge på ansigtet fra trin 1. Linj VESA-hullerne i monteringsbeslaget med tv'ets VESA-huller. Indsæt VESA-skruerne gennem beslagene i tv'et. Stram dem med en stjerneskruetrækker.

Få en ven til at hjælpe dig med at føre tv'et til den monterede vægplade. Før tv'et, så beslagene på tv'et sættes ind i tilslutningerne på vægpladen. Brug skruetrækkeren til at stramme sikkerhedsbolten, så den holder beslagene sammen.