Brug to eller tre eksterne skærme med MacBook Air (eller en hvilken som helst Mac)

Sikker på, MacBook Air 2011 kan ikke køre to skærme gennem Thunderbolt, men det betyder ikke, at du ikke kan have to eller endda tre eksterne skærme, der drives af ultraportable, hvis du bliver kreativ. Fokus ligger på MacBook Air her, men du kan også anvende alle disse løsninger på enhver anden Mac.

Brug af to eksterne skærme
Hvis du er fast besluttet på at bruge to eksterne skærme på MacBook Air, er der et par muligheder. Den første er, hvordan alle bruger dual-eksterne skærme på MacBooks og MacBook Pros i lang tid, forbinder den første eksterne skærm med din standard Thunderbolt / MiniDisplay-udgang og bruger derefter en USB til DVI-skærmadapter at teste den tredje skærm. Disse USB til DVI-adaptere virker, men de er langsommere, så du ønsker ikke at spille spil eller videoer på skærmen, der drives via USB-adapteren.

Alternativt, hvis du bare ønsker at gemme iTunes, Twitter eller App værktøjslinjer på et tredje display, kan du bruge noget som DisplayPad til iPad til at slå en iPad til en tredje ekstern skærm. Denne løsning er sandsynligvis langsommere end USB til DVI-adapteren, fordi den sender videosignalet over trådløst, men det er helt rentabelt for mindre videointensive opgaver, forudsat at du ikke har noget imod 1024 × 768 skærmens begrænsning på iPad. MacBook Air nedenfor bruger denne iPad-løsning til at danne en ultraportabel opsætning med to skærmbilleder:

Endelig er her en MacBook Air 2010-model, der kombinerer både en standard ekstern skærm via Mini-DisplayPort og DisplayPad for at få dobbelt eksterne skærme, hvilket viser, at både standardskærmporten og DisplayPad-applikationen er en perfekt løsning:

Begge disse billeder kommer fra vores igangværende Mac setups serie.

Brug for mere? Hvad med tre eksterne skærme?
Nu, hvis du ønskede at få tekniske oplysninger om det, kunne du faktisk køre tre eksterne skærme fra en MacBook Air ved at bruge alle ovennævnte løsninger: en standard Thunderbolt-skærm til en, en USB til DVI-adapter til en anden skærm og DisplayPad iPad løsning for den tredje. Factoring i MacBook Airs (eller nogen Macs) indbyggede skærm, og du vil have en samlet sum af fire skærme at arbejde med. Det ville være masser af skærm ejendomme (glem ikke at indstille det primære display, så menulinjen er hvor du vil have det), og hvis du tilfældigvis går til den show-off løsning, send os venligst et billede, og vi ' Jeg sender det!