Khan Academy App til iPad hjælper dig med at lære bare om noget

Hvis du kan lide gratis online læringsværktøjer, vil du nyde Khan Academy's nye iPad app. Khan Academy er en populær pædagogisk tjeneste, der har til formål at tilbyde gratis undervisning i verdensklasse til nogen via over 3.000 videokurser. Disse videoer og foredrag dækker alt fra biologi, kemi, fysik, humaniora, verdenshistorie, økonomi, programmering, grundlæggende videnskaber, K-12 matematik og meget mere.

Alle Khan Academy videoer er hostet på YouTube, så hvorfor har en dedikeret app? Appens primære fordel er, at hver video bliver downloadbar, hvilket giver mulighed for offline visning. I betragtning af hvor nemt det er for online distraktioner at forstyrre læring, er det et betydeligt plus. Andre fordele ved at bruge appen er undertekster, en fremdriftslog, og snart kommer appen også med øvelser. Bortset fra de grimme pea-grønne grænsefladeelementer (vær venlig at gøre dem grå), er appen ganske flot og værd at gratis download.

  • Download Khan Academy gratis fra App Store

Khan Academy app er i øjeblikket kun til iPad, men hvis du kan lide gratis uddannelse, gå ikke glip af den officielle iTunes U app, det fungerer også sammen med iPad og iPhone og tilbyder også masser af kursusarbejde.