Sådan genopfyldes en Pitney Bowes portomaskine blækpatron

Blækpatronen i en Pitney Bowes portomaskine kan genopfyldes, når den bliver lav eller tom i stedet for at udskifte hele patronen. Hvis udskrifter er falmede eller har lodrette hvide streger, er blækpatronen sandsynligvis næsten tom. Det er vigtigt at følge den korrekte procedure, når du fylder disse patroner for at undgå at beskadige portomaskinen.

Vend patronen, så patronens bund vender opad. Mærkaten på siden vil være på hovedet. Find blækudgangshullet i bunden af ​​patronen. Dæk udgangshullet med maskeringstape.

Sæt patronen med højre side opad på en plan overflade over nogle papirhåndklæder for at absorbere spildt blæk. Patronen vender den rigtige vej, hvis du kan se på siden af ​​patronen og læse etiketten.

Bor et lille hul på toppen af ​​patronen lige over udgangshullet. Bor ned i skumsvampen inde i patronen.

Fyld sprøjten med 10 ml blæk. Indsæt nålen på sprøjten i hullet, der blev boret, og sørg for, at nålen er indsat i det indre skum.

Injicer langsomt blækket i patronen. Cartrdige er fuld, når blæk løber ud af toppen.

Fjern båndet fra udgangshullet i bunden af ​​patronen.

Placer patronen med højre side op over nogle papirhåndklæder, og lad den dryppe i fem minutter. Lad ikke patronen røre ved papirhåndklæderne.

Returner patronen til printeren. Kør en rengøringscyklus på skrivehovedet, hvis patronen ikke udskriver, eller hvis udskrifterne har striber.

Elementer, du har brug for

  • Udskiftningsblæk

  • Sprøjte

  • Papirhåndklæder

  • Bor med lille borekrone

Tips

Bær engangshandsker for at holde hænderne rene for blæk, når du fylder patronen igen.