Sådan overføres Sims 2-data til en ny computer

Sims 2-spillet fra EA Games giver dig mulighed for at oprette familier, der kan spænde over generationer - og tage timer med spilletid. Heldigvis, hvis du køber en ny computer, betyder det ikke, at du skal miste alle dine Sims 2-familier og filer, da det er muligt at overføre dine Sims 2-spilfiler til din nye computer.

Sikkerhedskopiering af Sims 2-filer

Åbn mappen Mine dokumenter på din gamle computer ved at klikke på knappen "Start" og derefter vælge "Mine dokumenter" i menuen Start.

Dobbeltklik på mappen EA Games for at åbne den. Dine spilfiler er i mappen med navnet "The Sims 2." Højreklik på "The Sims 2" -mappen, og vælg "Kopiér".

Naviger til din computers skrivebord eller en anden placering, der er let at huske. Højreklik og vælg "Indsæt". Dine Sims 2-spilfiler kopieres til placeringen.

Overfør Sims 2-sikkerhedskopimappen til din flytbare lagerenhed. Dette kan betyde, at du bruger en CD- eller DVD-brænder til at placere mappen på en disk, eller det kan betyde at trække og slippe backupfilen til et flashdrev.

Overførsel af Sims 2-filer

Naviger til den mappe, hvor Sims 2-spilfilerne er gemt på din nye computer. De er på samme sted som på din gamle computer under Mine dokumenter og EA-spil.

Åbn din gemte Sims 2-sikkerhedskopimappe. Højreklik på "The Sims 2" og vælg "Copy".

Indsæt de sikkerhedskopierede filer i mappen "EA Games" på din nye computer. Klik på "Ja for alle", hvis der vises en boks, der fortæller dig, at der allerede er en mappe med navnet "The Sims 2."