App Store Expense Tracker

Hvis du nogensinde har spekuleret på, hvad dine udgiftsvaner og udgifter på iTunes App Store har været, så tjek denne gratis app fra iOS-udvikleren WetFish. Egnet navngivet App Store Expense Monitor holder en fane på alle dine iTunes App Store-overførsler og -køb og samler dem i en nem at sortere app. Udgifterne kan så eksporteres som enten en CSV-fil eller en XML-fil til brug andetsteds.

Den eneste fejl, jeg har fundet, er, at den ikke præcist fanger alle app-køb, især hvis du fik en app under en særlig forfremmelse enten med rabat eller gratis. Årsagen til dette sandsynligvis er, at Mac OS X app samler iPhone køb data fra din iTunes-mappe i stedet for din iTunes-konto. For mine iTunes-køb er det mærket nogle gratis apps som købt, og nogle købte apps er gratis, men jeg har også gennemgået flere forskellige Mac OS X-installationer med denne iPhone, så jeg er ikke forfærdeligt overrasket over, at ikke alle dataene er korrekte da det trækker oplysningerne fra den lokale iTunes-mappe. App Store Expense Monitor giver dig dog mulighed for at redigere prisdata manuelt, så hvis du vil rette op på oplysningerne, er det nemt at gøre.

På trods af nogle få fejl er appen stadig nyttig, så hvis du har brug for en måde at spore dine App Store-køb på, får App Store Expense Monitor jobbet. Du kan få fat i det gratis fra WetFish Software.