Sådan deler du aktivitetsfremskridt med Apple Watch & iPhone

Aktivitetsappen på iPhone samler meget af den fysiske aktivitet, skridttælleren og sundhed og fitness data fra Apple Watch og præsenterer det i et letlæseligt format. Men informationen i Activity-appen er ikke begrænset til kun iPhone og Apple Watch, fordi du kan dele aktivitetsfremskridt nemt med andre via appen.

Uanset om du føler dig særligt stolt over et fitnessniveau for en dag eller skamfuldt fra en seriøs sofa kartoffelindsats, er det nemt at dele gennem meddelelser, e-mail eller de store sociale netværk, så er det sådan:

  1. Åbn Activity-appen på iPhone parret med Apple Watch, og find den dag, du ønsker at dele aktivitetsfremskridt for
  2. Tryk på knappen Deling i øverste højre hjørne, det ligner en boks med en pil, der flyver ud af toppen
  3. Vælg "Besked", "Mail", "FaceBook" eller "Twitter" for at dele aktivitetsfremskridtet via disse sociale kanaler, ellers kan du vælge "Gem billede" for at kopiere et billede af aktivitetsringen i kameraets rulle af Photos app

Hvis du vælger at sende aktivitetsfremskridtbilledet via Beskeder eller sende det via sociale netværk, er standardteksten, der følger med billedet, som følger: "Tjek mine fremskridt i dag med aktivitetsappen på min #AppleWatch." Komplet med hashtag og alle. Kun ringene vises, specifikke detaljer om aktivitetsniveauer, brændte kalorier, trin og stående vises ikke for bedre eller værre.

Denne ser godt ud!

Og denne ser lidt doven ud!

Hashtag-aspektet gør det muligt at konkurrere med andre (eller ydmyge) hvis du skulle sende aktivitetsoplysningerne til Twitter, men det er helt ude i det åbne. Det sociale aspekt er en måde, at Fitbit er bedre end Apple Watch, fordi Fitbit har et meget aktivt socialt konkurrencedygtigt aspekt, der gør det fysisk aktivt mere socialt og en konkurrence mellem venner og kolleger - og det er privat, hvis du vil have det, eller bare deles med bestemte personer. Det er sådan et importaspekt af Fitbit-oplevelsen, at det ikke ville være overraskende for Apple Watch at indføre lignende sociale konkurrenceevner i Activity-appen i en fremtidig WatchOS-genudleje, selvom det kun er med udvalgte personer fra listen over iPhone-kontakter.

I mellemtiden deler alligevel disse aktivitetsringe, det kan være en sjov måde at se, hvad du og dine venner er (eller ikke gør) på en given dag.