Få AirPlay Mirroring på ældre Mac'er med AirParrot

AirPlay Mirroring ankom til Mac med OS X Mountain Lion, men Macs bygget før 2011 understøtter ikke funktionen, og åbenbart vil enhver OS X-version før 10, 8 heller ikke have det. Det vil sige, indtil du kører AirParrot, som muliggør AirPlay Mirroring på enhver Mac (eller Windows PC), der kører OS X 10.6.8 eller nyere.

For at spejle din Mac eller PC-skærm har du naturligvis brug for et Apple TV til at sende skærmen til, eller en softwarebaseret AirPlay Server som Refleksion kører på en anden enhed. Så er det eneste, du skal gøre, at starte AirParrot, trække ned menuen, og vælg den udgangsenhed, der spejler skærmen til. I løbet af et sekund eller to har du perfekt spejlvisning. Det er virkelig så nemt at bruge, og i betragtning af AirParrot understøtter så mange forskellige hardware- og ældre OS-versioner, herunder Snow Leopard og Windows XP, får du dig til at undre sig over, hvorfor Apple netop ikke bundtede funktionen på flere Mac'er til at begynde med.

AirParrot har en gratis prøvefunktion, der virker i 20 minutter, før du afslutter AirPlay-sessionen, hvilket giver dig mere end nok tid til at prøve det. Låsning af ubegrænset forbrug koster $ 10.

  • Grib AirParrot og prøv det gratis

Hvis du er bummed, har din Mac ikke lavet den officielle AirPlay cut, AirParrot er ikke en brainer til i det mindste at prøve. Der er virkelig ikke nogen anden værd at aktivere AirPlay på ældre Mac'er, og at det kører på Windows, er også en god bonus til pc-baserede spillere.