Sådan konverteres en DVD til 1080p MPEG4

Hvis du har en DVD, du gerne vil se på din 1080p computerskærm og gemme på din harddisk, skal du konvertere disken til en MPEG-4-fil med HDTV-opløsning. Gratis software dekrypterer filer fra dvd'er og koder dem med forskellige mediekodecs. Ifølge CNET har HD-skærme en skærmopløsning på 1920 pixels ved 1080 pixels og gengiver hver pixel, som en 1080p MPEG-4-fil indeholder. Med MPEG-4 kopier af dine DVD'er kan du streame video på Internettet og redigere video med software.

Gratis DVD Ripper

Trin 1

Download og installer den gratis software fra Digiarty-webstedet (Se ressourcer.) Kør softwaren.

Trin 2

Indsæt din kilde-DVD, og ​​klik på "DVD-disk" for at indlæse disken i programmet. Klik på "DVD-sti" for at vælge den mappe, hvor du vil gemme din MPEG-4-fil.

Trin 3

Klik på "til MP4" nederst på skærmen. Klik på menuen "Outputprofil", og træk musen til "Brugerdefineret størrelse og behold billedformat." Klik og træk musen over bredden "Videoopløsning", som er "720". Tryk på "Backspace" på dit tastatur for at slette beløbet, og skriv "1920".

Klik på "Start" for at dekryptere din DVD og kode filerne i MPEG-4-format.

Gratis Star Freeware DVD Ripper

Trin 1

Download og installer DVD-ripping-softwaren fra Free Star (se ressourcer.) Kør softwaren.

Trin 2

Indsæt den DVD, du vil dekryptere, og klik på "OpenDVD." Markér afkrydsningsfeltet ud for hver fil, du vil dekryptere fra disken, i hovedvinduet. Klik på rullemenuen ud for "Audio" og træk musen til "AC3".

Klik på menuen "Profil" og træk musen til "MP4 --- widescreen." Klik på "Gennemse" for at vælge en outputmappe på din harddisk. Klik på "Rip" for at oprette en HD MPEG-4-fil fra din DVD.

DVD Video Soft Free Studio

Trin 1

Download og installer diskdekrypteringsprogrammet og videokonverteringsprogrammet fra DVD Video Soft (Se ressourcer.) Kør DVD-dekrypteren.

Trin 2

Indsæt din kilde-DVD, og ​​klik på "Gennemse" for at finde en outputmappe. Klik på "Gem til pc" for at rippe disken til den valgte mappe.

Trin 3

Kør Freemake filkonverter. Klik på "Video" for at åbne en filbrowser på din harddisk. Dobbeltklik på mappen, der indeholder dine dekrypterede DVD-filer for at indlæse mappen i konverteringssoftwaren.

Trin 4

Klik på "til MP4" nederst på skærmen. Klik på rullemenuen under "Forudindstillet" og træk musen til "Digitale medieafspillere." Denne indstilling giver 1080p opløsning.

Klik på knappen "Gem til" for at vælge din outputmappe. Dobbeltklik på mappen, og klik på "Konverter" for at kode din video.