Sådan repareres registreringsdatabasen i Windows Server 2003

Windows 2003 leverer servertjenester til dine netværksbrugere. Serveroperativsystemet tillader fildeling, udskrivningsdeling og kontrol af brugerrettigheder. Windows 2003 inkluderer en sikkerhedskopieapplikation, der gemmer snapshots af dine registreringsdatabaseindstillinger. Når registreringsdatabasen ødelægges, kan du gendanne en sikkerhedskopifil og reparere Windows 2003-registreringsdatabasen. Dette kan løse problemer, når du har installeret et softwareprogram, der opretter fejl, hver gang du starter servercomputeren.

Trin 1

Klik på Windows 2003 "Start" -knappen, og klik derefter på "Programmer". Klik på ikonet "Tilbehør" og derefter på "Systemværktøjer". På listen over systemværktøjer skal du klikke på "Backup" for at åbne dit backup- og gendannelsesværktøj.

Trin 2

Klik på fanen "Gendan og administrer medier". Denne fane viser en liste med valgmuligheder i den midterste listeboks. Klik på plustegnet ved siden af ​​"Denne computer" for at se en liste med muligheder.

Trin 3

Marker afkrydsningsfeltet "Systemtilstand". I detaljeringsvinduet skal du markere afkrydsningsfeltet "Registrering" og fjerne markeringerne ved siden af ​​et af de andre objekter.

Klik på knappen "Gendan" for at starte gendannelsen af ​​registreringsdatabasen. Det kan tage nogle minutter. Klik på "Genstart", når du bliver bedt om at genstarte din computer.