Apple TV-sæt er udviklet af iTunes-skaberen

Der er flere detaljer om udviklingen af ​​et Apple TV-apparat. Hot ud af åbenbaringen, at Steve Jobs var interesseret i at oprette et Apple-tv, rapporterer Bloomberg, at skaberen af ​​iTunes nu arbejder på Apple HDTV-projektet:

Apple Inc. (AAPL) vender sig til softwareingeniøren, der har opbygget iTunes til at hjælpe med at udvikle et tv-apparat ifølge tre personer med viden om projektet.

Jeff Robbin, der hjalp med at oprette iPod ud over iTunes-mediebutikken, styrer nu Apples interne udvikling af den nye tv-indsats, sagde folkene, som nægtede at blive identificeret, fordi hans rolle ikke er offentlig.

Bloomberg nævner også, at Apple har en prototype i værkerne, og tv'et kan frigives engang imellem 2012 og 2013. To af funktionerne i HDTV-sæt kan være iCloud-integration, som Steve Jobs selv nævnte og inddragelsen af ​​Siri, den personlige assistent og voice-based interface i øjeblikket eksklusiv til iPhone 4S.

En af deres kilder gør sig opmærksom på, at "det er ikke garanteret, at Apple vil frigive et fjernsyn", og Bloomberg bemærker, at uden for de kommentarer, Steve Jobs selv har lavet i sin biografi, har Apple ikke anerkendt projekternes eksistens, hvilket ikke er usædvanligt for det hemmelige selskab. Den nuværende Apple TV-set-top box sælger til $ 99 og kører en variant af iOS.