Sådan logger du på Skype Online

Skype er en gratis stemme-, video- og tekstchat-applikation, der hjælper dig med at holde kontakten med venner og medarbejdere over hele verden ved hjælp af Internettet. Softwaren giver dig mulighed for at oprette et Skype-navn eller flere Skype-navne og tildele hver en log-in-adgangskode. Du kan logge på Skype og vælge det Skype-navn, du vil bruge til den session, derefter logge ind og bruge et andet Skype-navn. Du kan også få adgang til din Skype-konto på Skype-webstedet.

Trin 1

Åben Skype. Vælg et Skype-navn i rullemenuen "Skype-navn", eller skriv dit Skype-navn i tekstfeltet, hvis du ikke har brugt Skype på din computer. Klik på "Har ikke et Skype-navn", hvis du bruger Skype for første gang, indtast derefter et Skype-navn og en adgangskode, accepter vilkårene og klik på "Næste". Indtast din e-mail-adresse, og klik på "Log ind."

Trin 2

Indtast adgangskoden til det Skype-navn, du har valgt i rullemenuen. Klik på "Log ind."

Klik på "Log ind" på Skype-webstedet. Indtast dit Skype-navn og din adgangskode. Klik på "Log mig ind." Du kan foretage ændringer i din profil, e-mail-indstillinger og adgangskode på Skype-webstedet samt tilføje yderligere Skype-funktioner eller betale for premium-Skype-funktioner.