Sådan aktiveres WordPad for at skrive et brev

Microsoft WordPad er en tekstbehandler, der følger med Microsoft Windows 7-operativsystemet. Det kan bruges til at oprette dokumenter, såsom et brev. WordPad giver flere formateringsmuligheder end NotePad, den anden inkluderede tekstbehandler med Windows. Dette gør WordPad mere ideel til et brev end NotePad. For at skrive et brev i WordPad behøver du kun at formatere det korrekt.

Trin 1

Klik på "Start", derefter "Alle programmer", derefter "Tilbehør" og derefter "Wordpad."

Trin 2

Klik på rullemenuen i øverste venstre hjørne, og vælg "Sideopsætning".

Trin 3

Vælg "Letter" som papirstørrelse.

Trin 4

Indstil "Margener" til mindst 1 tomme hver. Du kan øge dette til personlig præference, men det er normalt ideelt at holde sig under 2 inches.

Trin 5

Klik på "OK".

Trin 6

Klik på "Justified" -justering. Dette er under afsnittet "Afsnit" på værktøjslinjen. De fleste breve er berettiget til venstre.

Trin 7

Vælg en serif-skrifttype. Serif-skrifttyper er skrifttyper, der har linjer knyttet til enderne af bogstaver. En sans-serif er en glat bogstav uden linjen. Serif-skrifttyper er normalt lettere at læse end sans-serif. En populær serif-skrifttype er Times New Roman.

Skriv dit brev og klik på "File" og "Save as" for at navngive og gemme din fil, typisk på dit skrivebord for nem placering senere.