Sådan konverteres engelsk til kinesisk skrivning

Det kinesiske skriftsprog bruger en række tegn, kaldet hanzi, som oprindeligt blev brugt til visuelt at repræsentere dyr, mennesker, objekter og aktiviteter. I dag kan objekterne, som disse tegn repræsenterer, være vanskelige at dechifrere, da det kinesiske skriftsprog er blevet mere og mere stiliseret. I modsætning til engelske ord giver disse tegn ikke noget antydning til udtale, så ord præsenteres ofte med hanzi samt en fonetisk udtale, kaldet Pinyin.

Trin 1

Gå til Mandarin Tools og prøv dens kinesisk-engelske ordbog (se Resources). Du kan indtaste et engelsk ord og vælge "Engelsk" i rullemenuen. Når du klikker på "Look It Up !," vil du blive tilbudt en række oversættelser sammen med den fulde engelske definition, Pinyin-udtale og links til at høre den korrekte udtale.

Trin 2

Tjek Chinese Tools 'Chinese English Dictionary (se ressourcer). På dette websted kan du indtaste et engelsk ord og bare klikke på "Søg". Du får et bemærkelsesværdigt omfattende udvalg af definitioner, komplet med de kinesiske skrifttegn og Pinyin.

Prøv MDBG-oversættelsestjenesten (se Ressourcer). Du kan indtaste et ord eller en tekstblok i feltet og klikke på "Engelsk => Kinesisk" for at oversætte det til kinesiske tegn. Hele sætningen vil blive oversat som en sætning og også opdelt i individuelle komponenter.