Opbyg en Hackintosh Mini til $ 600

Husk Hackintosh? For det meste bestående af modificerede netbooks, der kører Mac OS X, blev bevægelsen ret populær, indtil Apple trådte ind med iPad og derefter MacBook Air for effektivt at omdirigere alles opmærksomhed tilbage til officiel Apple-hardware. Men hackintosh-fællesskabet er ikke død - langt fra det - i virkeligheden kan du stadig opbygge en rigtig kraftig hackintosh til omkring $ 600. Hvis du vil opbygge din egen uofficielle Mac, så er det hvad du får:

$ 600 Hackintosh Build Hardware Specs

  • Core i3 3.06GHz
  • 4 GB RAM
  • 1TB 7200 RPM harddisk
  • nVidia GeForce GT240 med 512MB VRAM
  • Dvd brænder

Ikke en dårlig maskine overhovedet, især når du overvejer, at den nuværende Mac Mini koster $ 699 og sidder fast på en kedelig gammel Core 2 Duo CPU med 2 GB RAM og et 320 GB drev.

Lifehacker lånte den berygtede TonyMacX86 walkthroughs og opdaterede den en smule til en enkelt side af nemme at følge instruktioner. De indeholdt endda en video (indlejret nedenfor), der viser præcis, hvad de skal gøre i BIOS, hvilket gør det endnu enklere.

Mærkeligt nok blev vejledningen udgivet bare få uger før Mac OS X Lion ankommer, så du skal nok justere nogle få ting i den nærmeste fremtid, hvis du vil løbe Lion på maskinen. Ikke desto mindre er TonyMacX86 normalt oven på alle disse ting temmelig hurtigt, så du kan næsten sikkert satse på at Lion løber på maskinerne.

Hvis du skal bygge en pc i den nærmeste fremtid, hvorfor skal du ikke bygge en, der er Hackintosh-kompatibel? Tilføj det på din liste over geeky Apple ting at gøre det næste weekend.

Se LifeHackers let vejledende guide og lav en selv