Sluk FaceBook App Lydeffekter på iPhone

De moderne versioner af Facebook-appen til iOS gør forskellige lydeffekter, når grænsefladeelementer interageres med i appen, fra at lide noget om at forlade kommentarer og forfriskende foderet. De små popping og squishing lyde har irriteret nogle mennesker tilsyneladende at bruge Facebook, men nogle af vores læsere har fundet ud af at du kan slå disse Facebook app lydeffekter fra på iPhone og iPad med en noget begravet indstillinger skifte.

Sådan deaktiveres Facebook lyde i iOS

Hvis du vil deaktivere Facebook-grænsefladelyden i iOS-appen, skal du blot gøre følgende:

  1. Åbn Facebook app, hvis du ikke allerede har gjort det
  2. Tryk på knappen "Mere" i nederste højre hjørne, og rul derefter til bunden af ​​listen og vælg "Indstillinger"
  3. Tryk på "Lyde", og vip derefter kontakten for "In-App Sounds" til OFF-positionen

Effekten skal være øjeblikkelig, og måske i modsætning til Instagram-videoens automatisk afspilning og lydindstillinger, som ikke virker som de virker hele tiden, stopper lydeffekterne faktisk med dette.

Mange iPhone-brugere vil ikke have deres telefoner at lave lyde, da de interagerer med grænsefladen, uanset om det er tastatur klik eller på anden måde, og Facebook og andre apps er ingen undtagelse. Selvfølgelig kan du altid bare dæmpe din iPhone eller iPad, mens du bruger appen, men det er mindre af en løsning, hvis du vil have andre lyde at komme igennem, som automatisk afspilning af video eller hvad som helst andet støj kan komme gennem Facebook af det auditive sortiment.

For dem med Android Facebook app er det lige så enkelt at slukke for lydene:

  • Gå til "App Settings" og tryk på "Sounds" og sæt det til OFF

Tak til L Turpen, der forlod denne tip ide i kommentarerne.