Få en batteridrevne påmindelse for maksimal Mac-batteriets batteriydelse

Jeg bruger min MacBook næsten udelukkende hjemme, så jeg glemmer ofte at aflade og genoplade batteriet, hvilket er en anbefalet procedure for at holde dit bærbare batteri sidste så længe som muligt.

For folk som mig, der ofte kører med strømforsyningen tilsluttet deres Mac laptop, tilbyder Apple.com en god simpel påmindelse via kalender ansøgning. Der er ikke meget til det, bare tilføj påmindelsen til din kalender, og den dukker op en gang om måneden og minder dig om at køre batteriet ned, så det kan genoplades igen og dermed bidrage til at opretholde maksimal ydeevne.

  • Få påmindelsen fra Apple.com: iCal Notebook Batteri Udladning påmindelse

Klik på ovenstående link for øjeblikkeligt at få påmindelsen og lancere den i din kalender (eller iCal) app. Indstil påmindelsen, og du er god til at gå. Selvom du bruger din Mac notebook næsten helt hjemmefra, kan du stadig bruge dette til at huske at tage stikket ud af stikkontakten, lad det dræne, og genoplad det igen.

Vi er alle sammen i det lange træk med vores MacBooks, så pas på dit batteri nu, og det vil give en solid opladning godt i fremtiden for dit Macs liv.

Forresten, hvis du leder efter nogle mere generelle batteritips, savner du ikke vores fremragende vejledning til at øge batterilevetiden for en Mac laptop.