Siri, iMessage og AirPlay kommer til Mac OS X?

En fremtidig version af Mac OS X kan medbringe iOS-favoritter Siri, iMessage og AirPlay til Apples Mac-opstilling. Under forudsætning af at funktionerne frigives, er det uklart, om de vil komme som en opdatering til Mac OS X 10.7 Lion, et køb via Mac App Store eller som en del af Mac OS X 10.8.

iMessage & AirPlay til OS X?
Ryder om iMessage, der kommer til Mac OS X, startede tidligere i året, da kodestykker blev fundet, der foreslog, at iChat kan få iMessage-integration. 9to5mac har siden hørt, at AirPlay og iMessage til Mac er i øjeblikket under udvikling for OS X Lion.

Kilder, der er fortrolige med fremtiden for Mac OS X, siger, at AirPlay Mirroring og en iMessage-applikation er under udvikling. Selv om ingen af ​​projekterne kan se dagens lys, er de helt sikkert på bordet for udgivelse i fremtidige versioner af OS X Lion.

AirPlay ville gøre det muligt for en Mac-bruger at spejle deres Mac-skærm trådløst på et Apple TV, og video streaming ville blive integreret med QuickTime. 9to5mac angiver, at der er en mulighed for, at iMessage frigives som et selvstændigt produkt, snarere end at blive integreret direkte med den eksisterende instant messaging-klient iChat. Hvis selvstændige apps frigives, ville det ikke være overraskende, at iMessage og AirPlay hentes fra Mac App Store, ligesom FaceTime, før det blev bundtet med OS X 10.7-udgivelsen.

Siri til Mac?
At bringe iMessage og AirPlay til den nuværende version af OS X svarer til, hvad Kevin Rose for nylig nævnte om Siri, der udtalte rygter om, at AI-agenten ville blive frigivet til OS X Lion næste år.

Separat har vi også hørt et ubekræftet påstand om, at Siri kunne erstatte det eksisterende talegenkendelse modul og have bånd i Spotlight til en fremtidig version af Mac OS X. Siri ville tilbyde en betydelig forbedring af talegenkendelse, diktat og en ny måde at Søg på Mac-platformen.

Ikke når som helst snart
Mens alle disse påstande er i marken for åbenlyse spekulationer, bør nogle funktioner ikke forventes at blive vist når som helst snart. Siri vil med al sandsynlighed ikke komme til nogen anden hardware, det være sig iOS eller Mac-baseret, indtil næste generation af iPhone er frigivet. Årsagen er simpelthen at komme ned til marketing, da Siri er et fremtrædende træk ved reklamer for iPhone 4S, er det usandsynligt, at Apple vil fortynde en vigtig marketingkomponent af 4S ved at sprede teknologien rundt til anden hardware.

Andre Siri-relaterede rygter antyder, at AI-agenten vil fungere som fjernbetjeningen på et potentielt Apple-tv-apparat.

( Siri & iMessage-grafik på denne side er mockups )

Sidebesked: Selv uden iMessage kan du sende sms via iChat lige nu bare ved at bruge AIM eller Google Chat og sende et telefonnummer, der er præfikseret med a +, selvom standard SMS-satser gælder for modtageren.